+381 11 7887 788 +381 11 7887 888 office@scordiaproperties.rs

O investitoru

Sa višegodišnjim iskustvom u industriji, pre svega na teritoriji Bosne i Hercegovine, grupa investitora okupljena pod brendom Legend Invest ponosno predstavlja svoj planinski poduhvat na Jahorini – Snežnu dolinu. Sa iskustvom izgradnje stambenih nepokretnosti (stambeno-poslovni kompleks Buena Vista Residences u Beogradu), kao i komercijalnih nepokretnosti u Banja Luci (shopping centri Park i City Mall, na preko 150.000 m2), Legend Invest ima jasnu viziju poslovanja koja se sadrži paroli da kvalitet ne sme biti predmet kompromisa.

Ekskluzivna prodaja

Scordia International Properties je Vaš all-around partner u oblasti nekretnina. Naše poslovanje zasnovano je na primenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava eksperata u ovoj oblasti, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera.

Scordia Properties
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.